VILKA VI ÄR

Vår historia

Vi är två energiska kvinnor som mitt i livet bestämde oss för att göra det som många bara drömmer om – Starta Eget! En spännande känsla och på sätt och vis en skräckblandad förtjusning. 


Med en gemensam bakgrund i servicebranschen, saknades inte känslan för god service. Våra val i arbetslivet tog oss sedermera i helt olika riktningar. God service, envishet och hårt arbete har därefter präglat våra arbetsliv i vitt skilda branscher och vår första stora utmaning blev vad företaget skulle syssla med.

Den ena av oss har en passion för trä, snickerier och skapande och den andra är mitt i småbarnslivet. En given kombination blev då barnmöbler!

Med våra barnmöbler strävar vi efter att förmedla känslan av lekfullhet och fantasi, samtidigt som möblerna ska vara stabila, funktionella och omsorgsfulla mot miljön. Vi har velat bevara känslan av trä och egenproduktion och har satt säkerheten främst när det gäller konstruktionen. Virket kommer ohyvlat från en skogsgård i Uppland och färgen är Svanenmärkt från Alcro.


I vårt sökande efter grossister har vi lagt stor vikt på hållbarhet, men också stil, känsla och värme. Vi sökte produkter som skulle passa både i stan och på landet, och som även skulle vara gångbara över tid. Valen föll på företag med inte bara bra produkter, utan även den rätta känslan och en omtanke för miljön.

Vår affärsidé är att erbjuda Dig som kund ”pricken över i:et”. Erbjuda dig möblerna så barnrummet blir extra personligt och lekfullt. Kudden som får soffan att se så där ombonad och härlig ut och varför inte den rätta krukan som får din uteplats att bli hemtrevlig och mysig? Vi vill erbjuda dig det där lilla extra helt enkelt.

Vår resa har just börjat och vi är så glada att du vill följa med!


Christina & Helena